kontorlokaler-frederiksvaerk.dk: Kontor i Frederiksværk

Kontor i Frederiksværk

Om Frederiksværk

Frederiksværk er en by i Halnæs kommune med beliggenhed i Nordsjælland. Frederiksværk har 12.549 indbyggere i 2019. Placeringen er smuk med massere af natur og vand, og der er derfor gode muligheder for ro i de dejlige omgivelser. Frederiksværk er opkaldt efter Frederik den 5.

 

 

Værd at besøge i Frederiksværk

-          - Gjethuset

-          - Krudtværksmuseet

-          - Frederiksværk Brandværnsmuseum

-          - Industrimuseet Frederiksværk

-          - Frederiksværk Havn A.m.b.a.

-          - Asserbo Golf Club

 

Frederiksværks geografi

Frederiksværk er en by i Halnæs kommune med beliggenhed i Nordsjælland. Frederiksværk har 12.549 indbyggere i 2019, og er dermed en mindre kommune i Nordsjælland med smukke omgivelser.

 

Links om Frederiksværk

-          Om Frederiksværk på Wikipedia

-          Link til Halsnæs Kommune

-          Kort over Frederiksværk

-          Visit Frederiksværk

-          Erhvervslokaler i Frederiksværk

-          Søg erhvervslejemål i Frederiksværk

 

Søger du bolig?

Som boligsøgende kan du få information om alle de byer og bydele der er relevante for dig. Klik på det område du søger for at læse mere om området, og du finder nyttig viden som er relevant uanset hvilken type bolig du søger - ejerbolig, andelsbolig eller lejebolig - hus/villa/rækkehus, lejlighed, værelse eller fritidshus/sommerhus.

 

Kontorlokaler

Der findes mange forskellige former for kontor til leje:

- Kontorfællesskab: din virksomhed deler kontor med andre virksomheder. Denne type kontorlejemål bruges som regel kun af helt små virksomheder med 1-5 medarbejdere
- Kontorhotel: din virksomhed lejer kontor hos en professionel udbyder, der er specialiseret i at sørge for at alt i dit kontorlejemål fungerer, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning. Denne type kontorlejemål bruges både af helt små og temmeligt store virksomheder - fra 1 til 200 medarbejdere .
- Almindelige kontorlejemål: Din virksomhed har sine egne lokaler og sørger selv for rengøring, telefonsystem, internet, server, kantine, alarm/sikkerhedssystem, opbevaringsplads osv. Denne type kontor til leje er almindelig for virksomheder fra 5-10 medarbejdere og opefter
- Kontordomicil: Sådan betegnes den type kontorlejemål, hvor en virksomhed fylder hele bygningen. Ikke sjældent ejer virksomheden hele bygningen, men det er mest almindeligt at lokalerne lejes af et ejendomsselskab.


 

Søger du kontorlokaler til leje?

Så er du kommet til det rette sted. Klik på linksene i højre side for at gennemse de mange ledige kontorlokaler på markedet netop nu, og for at oprette en søgeagent hver gang der kommer et nyt kontor til leje i dit område.